Skærmbillede 2019-10-27 kl- 18-22-59.pngHvordan blev Sans og Leg mon til? Forestil dig alle de forskellige opdagelser og udfordringer dit lille barn skal igennem i sine første leveår, for at blive bevidst om sig selv og sine omgivelser og blive social, motorisk og følelsesmæssig klar til den store verden som venter. Netop det interessere mig! Når dit barn fødes til termin er de 3 vigtigste sanser klar til at modtage nye input – og dem skal I og jeres omgivelser give dem. Den store udvikling vil jeg gerne være en del af!

Da jeg studerende til Ergoterapeut havde jeg fra start en stor drøm om, at komme ind på børneområdet. Jeg tog derfor også min valgfrie, selvtilrettelagt praktik i PPR-regi, hvor jeg fik endnu mere gå på mod i forhold til at arbejde på børneområdet. Jeg har altid haft en stor motivation for at arbejde med børn og har i mange år, gjort brug af denne motivation for børn, i mit mangeårig frivillige arbejde som gymnastikinstruktør. Da jeg blev færdiguddannet ergoterapeut begyndte jeg at arbejde på hjerneskadeområdet, men mit hjerte lå stadig hos børnene. Derfor startede jeg mit nye lille hjertebarn Sans og Leg.

Jeg er certificeret Stimulastik- og sanseinstruktør, samt babymassør og synes den nærvær og kontakt der sker mellem barn og forældre er helt fantastisk. Mit ergoterapeutiske hjerte ligger også hos de børn, som har lidt udfordringer de tumler med i hverdagen, både små og store ting. Derfor tilbyder jeg sansemotorisk vurdering og træning baseret på barnets behov. Jeg har her en stor passion for de for tidlig fødte børn og ved, at sansemotorisk træning skaber de bedste muligheder efter en lidt for tidlig start på livet.

Vores børn bruger store dele af deres hverdag i institutioner og jeg drømmer derfor om at få stimulastik og babymassage ind i de private institutioner (både privat pasningsordning, vuggestuer, børnehaver) og herved udbrede vigtigheden af sansemotorik, berøring og bevægelse hos de små.

 

 Jeg glæder mig rigtig meget til at tage imod dig og dit barn!