Sans og Leg’s stimulastik hold 2,5-4 år henvender sig til mor/far og krudtuglerne. På holdet skal vi både brænde en masse energi af, men også fordybe os i de mere kreative, rolige lege. Stimulastikholdet har fokus på barnet motoriske udvikling og med udgangspunkt i sanseintegration og ergoterapi, skal vi stimulere alle barnet sanser. I fællesskab med jeres børn skal i bygge motorikbaner, lege med faldskærme, lege følelege og meget mere.

 

Stimulastik for 2,5-4 år er blandt andet med til at styrke barnet balance, så de kan lære at løbe, hoppe, cykle mm. De sansemotoriske lege i stimulastik fremmer kropsbevidstheden og giver en god grundlæggende selvfølelse og selvtillid. Gennem sansemotoriske lege kan barnets koncentration styrkes og fremme evnen til indlæring. Koncentration tager tid at opbygge, men stimulastik hjælper dette på vej.

 

Holdet strækker sig over 60 minutter, hvor 40 minutter er til selve stimulastik og de sidste 20 minutter er fri leg. Hos Sans og Leg kan der max være 8 pr. nyt hold. På det måde er holdende mere personlige og der er derfor mere nærvær på holdet. Skynd jer derfor ind og tilmeld jeres barn. Tilmeld jer her.


Holdstart uge 13 (17.00-18.00):

  • Torsdag d. 26. marts
  • Torsdag d. 2. april
  • Torsdag d. 9. april 
  • Torsdag d. 16. april 

Pris: 399,00 kr. for forløb á 4 gange. Tilmeld dig her