Stimulastik er et ergoterapeutisk koncept, som binder stimulation og gymnastik/bevægelse for børn sammen. Her er bevægelsesglæde hos børnene, i samspil med jer forældre, i fokus. Stimulastik foregår på små hold, hvor I er aktive sammen med jeres børn!

Stimulastik i Nordjylland, Brønderslev består af en masse sjove lege, som styrker dit barns sansemotorik og fremmer deres udvikling. Der vil ligeledes være masser af lege og øvelser i vil kunne tage med hjem og bruge i hverdagen. Derudover har jeg min ergoterapeutiske viden omkring neurologi, sansning, adfærd, sprogudvikling og kontakt. Jeg har derfor mulighed for at vejlede jer forældre om jeres barns nuværende og næste udviklingszone og hvilke aktiviteter, som vil være passende til lige netop jeres barn.

Alle børn og forældre kan have glæde af Stimulastik og det er påvist at Stimulastik har en positiv effekt på den sansemotoriske udvikling – både hos børn med en normal motorisk udvikling, men også for motorisk usikre børn, for tidlig fødte børn, sansesarte børn, urolige børn og børn med øre problemer. Gennem Stimulastik bliver barnet mere opmærksom på sin krop og bevægelser, mens i som forældre bliver mere bevidste om jeres barns udvikling.

Tilmeld jer med det samme og ta´ gerne mødre gruppen med! Det bliver sjovt!