For mødre grupper: 

Er I en gruppe mødre som ønsker at blive undervist i stimulastik til de små sammen, enten i eget hjem eller i mine lokaler? Så er dette også muligt! Hvis i ønsker hold i eget hjem, hvor de små er i vante omgivelser, tager jeg redskaber, musik og en masse lege med ud til jer. På den måde får i mulighed for at dele erfaringer med mig, med jeres gruppe og de små har deres allerede kendte venner at lege med.

Lyder det som noget for din mødregruppe? Så book en tid ved at kontakte mig enten telefonisk eller på mail.

 

Pris for 75 minutter; 799,00 kr. ekskl. kørsel

For vuggestuer og børnehaver: 

Børnenes sansemotorik udvikles gennem hele deres opvækst og skal stimuleres af de omsorgspersoner, som barnet er omgivet af. Udviklingen af hjernen og sansemotorikken følges ad, men trods dette har mange børn stadig sansemotoriske udfordringer når de starter i skole – hvilket påvirker deres trivsel, læring og sociale relationer. Derfor er det enormt vigtigt, at daginstitutionerne støtter op om denne sunde stimulering af sansemotorik.

 

Børn med sansemotoriske problemer kan opleve dårlig selvværd og usikkerhed i forhold til læring og sociale aktiviteter.

Ønsker netop jeres daginstitution at sætte fokus på den sansemotoriske udvikling gennem stimulastik? Så kontakt mig og book et møde, hvor vi kan snakke om hvilke ønsker i har for jeres børn og hvad jeg kan tilbyde netop jeres institution. Kontakt mig telefonisk eller på mail.