For mødre grupper:

Er I en gruppe mødre som ønsker at blive undervist i babymassage til de små sammen, enten i eget hjem eller i mine lokaler? Så er dette også muligt! Hvis I ønsker hold i eget hjem, hvor de små er i vante omgivelser, tager jeg redskaber, musik og en masse lege med ud til jer. På den måde får i mulighed for at dele erfaringer med mig, på tværs af de mødre i allerede kender og de små har deres allerede kendte venner at lege med. Lyder det som noget for din mødregruppe? Så book en tid ved at kontakte mig enten telefonisk eller på mail.

Pris for 75 minutter: 799,00 kr. ekskl. kørsel


For vuggestuer og børnehaver:

Det er dokumenteret, at berøring baner vejen frem mod et sundere og roligere liv. Taktil- og proprioceptiv sansning er den primær kilde til tryghed hos børnene. Børn har brug for kropskontakt gennem hele dagen af de omsorgsgiver som barnet er omgivet af. Daginstitutioner er det helt rette sted at implementere babymassage og motorik, da børn bruger meget tid i daginstitutionerne.


Ønsker netop jeres daginstitution et kursus i babymassage? Så book et kursus ved at kontakte mig enten via telefon eller på mail.